Apple lucrează în prezent la două seriale despre Lionel Messi considerat cel mai bun jucător din lume la ora actuală. Primul serial se concentrează pe meciurile de la Cupa Mondială, iar celălalt serial pe cariera sa în MLS la Inter Miami. Ambele vor fi lansate pe tv+

Două documentare despre Messi vor apărea pe Apple TV Plus

Transferul său la Inter Miami în liga MLS a produs foarte multe valuri și toată lumea vorbește despre el. De la venirea sa la Miami, clubul parcă a „explodat” și peste tot se vorbește doar de Lionel Messi.

Serialul despre Cupa Mondială va urmări ascensiunea lui Messi la statutul de superstar mondial, inclusiv victoria sa cu Argentina în Cupa Mondială din 2022. Serialul va include, de asemenea, interviuri cu Messi, membrii echipei sale și alți factori importanți din lumea fotbalului în 4 episoade.

Serialul despre MLS va urmări transferul lui Messi la clubul Inter Miami din 2023. Documentrul va explora provocările și satisfacțiile lui Messi de a juca în MLS, precum și impactul său asupra culturii americane în 6 episoade.

Ambele seriale sunt realizate de Apple Original Films în colaborare cu Smuggler Entertainment și nu au încă o dată de lansare.

Sursă: wccftech.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu