Caz revoltator intr-o localitate din Brasov. Camerele de supraveghere ale unui bar i-au surprins pe doi politisti si pe un jandarm care, aflati in patrulare, bat fara mila un barbat care nu opune rezistenta.

Culmea este ca tocmai victima acestui incident a fost arestata, pentru ca i-ar fi agresat pe niste colegi de-ai politistilor batausi.

Pusi in fata imaginilor, superiorii au demarat o ancheta. In imaginile inregistrate de camerele de supraveghere se vede cum barbatul, probabil baut, merge linistit pe drum.

La un moment dat, apare o masina de politie, care opreste in dreptul lui. Are loc un schimb de replici, in urma caruia politistii incep sa-l loveasca pe barbat si nu se opresc vreme de doua minute si jumatate.

Dau cu palmele, pumnii si picioarele, iar bietul om indura fara sa riposteze. In lupta inegala intra la un moment dat, cu o lovitura bine plasata, si jandarmul care insotea echipajul de politie.

Intreaga scena a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unui bar din apropiere, iar victima le-a cerut, ca sa aiba probe impotriva agresorilor.

Barbatul agresat a obtinut un certificat legal, care atesta ca a avut nevoie de ingrijire medicala dupa acest incident filmat chiar de o cameră de supraveghere.

Oamenii din localitatea Ticus, judetul Brasov spun ca politistii obisnuiesc sa ii puna la punct folosind pumnii si nu legea.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu