O nouă directivă europeană a fost aprobată de Catherine Martin prin care serviciile online trebuie să ofere 30% conținut european pentru a putea funcționa încontinuare.

Cei care nu au 30% conținut european vor fi banați pe tot teritoriul Uniunii Europene. Se pare că Irlandezii au început să verifice serviciile oferite prin AppleTV+, Netflix, Amazon Prime video și alte companii de streaming.

Apple ar fi scăpat de această directivă pentru că o parte din conținut este produs și în UK, însă cum UK va ieși din UE la sfârșitul acestui an, vom avea un început de an interesant.

Oricum Apple TV+ nu este disponibil în România, însă dacă vor să mai rămână în UE trebuie să adauge conținut „local”. Sunt curios cum vor reacționa și restul furnizorilor de servicii de streaming precum Netflix sau Amazon Prime video.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Din punct df vedere legal da, din punct de vedere access la toate canalele de distributie entertainment de mai sus poti avea acces si di din Romania, iti trebuie un VPN bun platit si poti folosi cardul revolut sa’ti faci un cont de paypal de state cu care platesti cam tot ce se poate vedea pe apple tv si android tv/chromecast cu android tv, hulu, hbomax, netflix, disney+ you name it…

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu