Dupa ce postul Taraf TV a fost inchis de CNA si nu va mai emite de la data 15 februarie 2014, se pare ca sefii au tintit spre un alt program care trebuie sa dispara si anume Nasul TV.

Screen Shot 2014-02-01 at 14.26.39

Se pare ca lucurile sunt deja “rezolvate” mai trebuie doar hartiile si gata.

Dragi prieteni liberi, dragi ziaristi liberi,

Va invit marti 4 februarie ora 4 p.m. pe Calea Victoriei, linga studiourile NASUL TV, sa ne integram in SCHENGEN bistro bar, sa bem un ceai fierbinte si sa asteptam decizia CNA privind excluderea/neexcluderea televiziunii NASUL TV din lista “must carry”!

Atentatul asupra NASUL TV s-a produs deja in JOIA NEAGRA, pe 30 ianuarie 2014, cind un membru CNA, sustinut si de alti membri, a cerut in mod ilegal scurtarea listei “must carry” exact cit trebuie ca NASUL TV sa nu mai existe! Astfel au fost incalcate Legea Audiovizualului, deciziile CNA, decizia Curtii Constitutionale si o sentinta definitiva a Justitiei Romanesti!

Toti ziaristii liberi traiesc vremuri cumplite din cauza politicienilor de toate culorile. Ziaristii care nu pot fi cumparati sau intimidati trebuie “lichidati”! Asa suna ordinul!

Echipa de la NASUL TV a trecut prin toate fazele si ne aflam in situatia de a fi o tinta vie cu ordin de eliminare de pe piata!

Cred ca e timpul sa ne unim, toti oamenii liberi, si sa oprim instaurarea dictaturii politicienilor asupra vietilor noastre! Chiar daca ne despart multe eu cred ca avem cel mai bun motiv din lume sa fim uniti: propria noastra disparitie, a fiecaruia dintre noi! O stiti bine, o simtiti zilnic pe sira spinarii!

Fara presa libera si puternica nu se pot construi institutii puternice in Statul Roman! Nici Justitie, nici Parlament, nici Guvern! Si fiindca noi si voi, ziaristii care am ramas liberi, sintem extrem de periculosi pentru mafia transpartinica, s-a dat ordinul sa fim executati! Nu visati! Nu sperati in salvari individuale! Ori se salveaza toti ziaristii liberi, ori niciunul!

Sa fiti iubiti!
Radu Moraru

(sursa)

De ce nu scoatei M1, M2, Duna, TVR Info, TVR 3, TVR 2, Antena Stars, Antena 3, CCTV, NTV, iar lista continua.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu