Toate produsele non-food din magazinele Lidl vor dispărea din 2023, pentru că nu mai „reprezintă un succes” pentru ei, din cauza vânzărilor tot mai slabe a acestor produse.

Magazin Lidl Ghiroda

Cum ați vrea să fie vânzările de produse non-food după toate creșterile astea enorme de prețuri la mâncare, energie, gaz, facturi și utilități? Uleiul s-a făcut 20 lei o sticlă, cafeaua care o cumpăram cu 13 lei de la Lidl costă acum 32.99 lei, iar exemplele pot continua, mai ales că de acum s-a scumpit iară pâine, vor mai veni și alte scumpiri.

Produsele sub prandul lor propriu, mașini de găurit, unelte pentru casă și garaj sau grădină, haine, electronice, unelte și gadget-uri, toate vor dispărea de pe rafturi. Această informație este publicată pe site-ul kosmo.at din Austria.

Stocurile de produse non-food vor scădea treptat din 2023 până când nu se vor mai găsi deloc, așa că dacă aveți produse de la ei să căutați rezerve, că dacă se strică nu vor mai putea fi înlocuite. Eu sunt foarte mulțumit de produsele Parkside de la ei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu