Sfârșitul de an vine cu o veste bună pentru ghirozeni, Comuna Ghiroda se înrolează pe ghiseul.ro iar taxele, impozitele și amenzile pot fi plătite online.

comuna ghirodaÎn ultimul număr al revistei Lumina (disponibilă gratuit pentru locuitorii din Ghiroda și Giarmata Vii) am aflat această veste minunată. Pe lângă, aflăm de la Ionuț că taxele și impozitele nu se vor mări anul viitor singura creștere fiind de 1.3% datorită inflației.

Dacă nu știți ce este ghiseul.ro vă recomand să vă faceți un cont, aveți nevoie de datele din buletin și un card bancar pe numele vostru. Aceste date se vor verifica cu cei de la Evidența Populației, iar dacă sunt modificări acestea vor fi făcute automat de sistem.

vezi cum se plătește o amendă pe ghiseul.ro

Taxele și impozitele vor apărea chiar în primul tab, selectați proprietatea, verificați suma și plătiți online cu cardul deja înregistrat. Gata.

Cei care nu vor un cont, pot să plătească impozitele sau amenzile online folosind plata fără autentificare, însă eu vă recomand să vă creați un cont, pentru că acolo o să aveți toate datele și confirmările plăților către autoritatea de care aparțineți.

Și gata, ați plătit toate taxele pe clădiri și mașini fără să mai stați în frig prin stația de autobuz sau să consumați motorina mergând cu mașina până la sediul primăriei.

Sărbători fericite!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu