Serios? Nu știam, dar e bine că am aflat. Cu ocazia sărbătoriilor Pascale, am plecat cu familia către locul unde am copilărit, adică acasă la mama și la tata. Când am ajuns am fost plăcut surprins să aflu că Ghiță a trecut la un nou operator de internet și anume UPC.

Hmm, ce înseamnă asta?

Păi să vă explic, pânâ înainte de sărbători avea un net de 20Mbps, adică PÂNĂ la, care mergea infect. Ah, scuze probabil vă întrebați de unde avea acest „minunat net”, vă spun cu dragă inimă, de la Romtelecom, actual Telekom.

De fiecare dată când mergeam acasă, și aveam și Macbook-ul și iPhone-ul conexiunea lui nu rezista mai mult de 15 minute. Pica, se restarta, mergea greu, mai exact trist. Pe telefon aveam o rată de transfer mai mare decât avea el pe cablu. Să nu uităm că stick-ul de net 3G de la RDS era parfum față de ce net avea el.

Altă viață

Lucrurile acum stau altfel, vorbim de net până la 500Mbps, vorbim de 6-8 dispozitive, 2.4GHz sau 5GHz, stabile cu net fluent. Diferență enormă! Doar pentru simplu fapt că ei nu vor.

Zis și făcut, am deschis Macbook-ul m-am logat pe DigiPlay că doar sunt clientul lor de hă-hă și surpriză. Nu merge decât pe teritoriul României. Hai serios? Pe bune? Dar eu unde sunt? În Kongo?

upc-digiplay-rds-fail

Asta m-a deranjat. Am apelat la suportul celor de la DigiPlay pe twitter, însă nici măcar un tweet. Mă așteptam să nu fiu băgat în seamă, dar na, trecem peste.

Poate ar trebui să faceți și voi ceva, dragilor!


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Crazy Days 21-23 martie - eMAG