digiplay

Dacă ești un utilizator RDS și ai măcar un serviciu la activ ai reducere la serviciul DigiPlay, serviciul online de filme și seriale, însă dacă ai mai multe servicii poți beneficia gratuit până la sfârșitul anului de promoție și poți viziona gratuit filme, seriale sau emisiuni.

Digi.online este platforma lor de streaming pentru filme și seriale, dar și emisiuni sau canale pe care le poți urmări live. Lista s-a actualizat și cu alte canale și este disponibile pentru ambele platforme, iOS și Android.

Înainte de a începe downloadarea aplicațiilor trebuie să te asiguri că ai un cont digicare pentru a putea activa Digi.Online și DigiPlay.

digicare-digi-online-digi-play

Cum le folosim?

[itunes url=”https://itunes.apple.com/us/app/digi.online/id718810631?ls=1&mt=8″/]


Urmărește-mă pe Google News sau activează

 • Sunt un banal smerit si prost… si am o intrebare:
  Exista vreo varianta de aplicatie Digionline care sa functioneze si pe Macbook Air?
  Sau alta sansa decat browserul nu am?

 • @catalin nu esti prost 🙂
  Nu prea ai pentru ce sa folosesti o aplicatie pentru macOS. Ai browser, platesti factura si inchizi sau eventual o reclamatie, in rest nu ai ce.
  Ai aplicatie pentru iOS dar la fel, nu o folosesc decat 1 data pe luna. Dpmdv nu te-ar ajuta cu nimic.

 • A functional o vreme cea pt iPad pt M1 acum merge doar pt streaming, mai mult au scos toată grila pro și antena.Nici nu înțeleg de ce i-au făcut un update care sa nu-i mai permită redarea pe M1, ori poate-i big sur-ul de vina însă m-aș mira din moment ce altele merg, oricum și de ex app eMag are un afișaj aiurea după update-ul aplicației .

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu