organizație de presă

Zilele acestea s-a produs o despărțire așteptată de unii, neașteptată de alții, cum aș fi eu de exemplu. Să fie Digi o organzație de presă? De un an și ceva în fiecare dimineață îl ascultam la radio pe Andrei Gheorghe și pe Greeg, până în iulie anul acesta, când băieții au intrat în concediu care orice român muncitor.

Defapt contractul lui Andrei se termina acum în sfârșitul lui august, motiv pentru care RDS, compania care a preluat ProFM, decide să nu îi mai prelungească contractul.

Motivele, nu le cunoaștem, din ce se citește se pare că nici Andrei nu le știe, dar a spus un lucru clar.

Priviți ce zice Banciu:

https://www.youtube.com/watch?v=S7A8cm3_AGU

Digi, nu este o organizație de preșă. Bă stai așa cum?! Voi nu sunteți imparțiali? Voi nu faceți presă? Hmm … sunteți conduși de stat, de oameni politici? Multă lume, pe net confirmă faptul că nu sunt ceea ce par a fi.

Am respectat Digi24HD, atât pe tv cât și online, încă îi urmăresc, pentru că nu există alții mai buni în acest moment. Decât Antena3, Protv, Realitatea și altele care nu îmi vin în minte, mai bine Digi24 sau deloc. Da, rareori o mai aud și pe Esca, pentru că îmi place, pentru că publicitate și pentru că senzațional.

Voi ce știți? Ce ați auzit?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu