Este a nu știu câta oară când merg cu mașina pe ploaie, iar dobitocii, că nu îi pot numi altfel, circulă cu farurile stinse.

Nu îți doresc decât un tir cu farurile stinse în depășire.

Faptul că nu ne interesează de participanții din trafic, ne obligă să fim niște tărani, niște needucați care nu se gândesc la ce ar putea să se întâmple pentru un câcat de buton.

Cât de greu este ca în momentul în care te sui în mașină să îi dai cheie, să îți pui centura și să îți aprinzi farurile? Îți consumă bateria, așai? Faci economie, așai? Ție frică că îți pușcă becul, așai? EȘTI PROST!

O întâmplare nosoală am avut-o pe centura Lugojului, venind dinspre Timișoara, am urcat podul iar la coborâre erau 2 tiruri, a trecut o mașină din față și m-am băgat în depășire … iar după 5m de depășire, mi-a apărut un bou cu un Wolkswagen Transporter, fără faruri pe o ploaie torențială. Noroc că am fost doar eu cu Delia în mașină și nu s-a întâmplat nimic, dar atunci mi-aș fi dorit să conduc un TIR.

Ploaie
Foto: autovit.ro

Este trist cum totul se poate sfârși dintr-o prostie. Când aud fraza cu „a avut ghinion” îmi vine să mă duc să îl bat de să îi sune apa în cap de prost și inconștient!

Carnetul de șofer ar trebui să fie un privilegiu la care nu toți proștii să aibe access.

Ridicarea permisului pentru 90 de zile  (cel puțin)

În momentul de față luminile sunt obligatorii dacă circuli în oraș dar mai ales dacă circuli în afara localității. Aici Poliția Română ar trebui să oprească tăranii și să le ia carnetul timp de 90 de zile.

A doua oară nu vor uita să își aprindă farurile și să numai plătească 4-600lei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu