TVR va transmite în direct toate meciurile din cadrul EURO 2012, oferind Romtelecom dreptul de a transmite simultan aceste meciuri, începând de sâmbătă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Potrivit comunicatului, conducerile TVR și Romtelecom au discutat, sâmbătă, posibilitatea deblocării pe cale amiabilă a situației create ca urmare a Notificării emise de Televiziunea Română în data de 15 iunie către societatea care deține televiziunea Dolce Sport.

În urma discuțiilor, TVR și Romtelecom au căzut de acord asupra mai multor aspecte. „Începând din data de 16 iunie 2012 postul public de televiziune și va respecta în continuare angajamentul comunicat ieri (vineri, n. r.) de a transmite în direct toate meciurile din cadrul Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2012, oferind dreptul Romtelecom de a transmite simultan aceste meciuri”, se spune în comunicat.

De asemenea, „Romtelecom s-a angajat să achite toate facturile emise de TVR în temeiul acordului de sublicențiere în data de 18 iunie 2012, ora 18.00”.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu