Google Maps, aplicația de navigație preferată de milioane de utilizatori din întreaga lume, primește un upgrade semnificativ cu ajutorul inteligenței artificiale generative (Generative AI). Această nouă tehnologie va transforma modul în care descoperiți locuri noi, oferindu-vă o experiență mai personalizată și mai intuitivă.

Descoperă mai ușor locuri noi cu Generative AI în Google Maps

Cum funcționează Generative AI în Google Maps?

Generative AI analizează o cantitate vastă de date din Google Maps, incluzând peste 250 de milioane de locații și informații de la 300 de milioane de Local Guides. Cu ajutorul AI, aplicația poate înțelege mai bine preferințele și nevoile fiecărui utilizator, oferindu-i recomandări personalizate de locații.

Ce beneficii aduce Generative AI?

  • Descoperă mai ușor locuri noi: Generative AI te poate ajuta să descoperi locații inedite, care se potrivesc perfect cu interesele și preferințele tale. Fie că ești în căutarea unui restaurant cu specific local, a unui magazin vintage sau a unei plimbări relaxante în natură, Generative AI îți va oferi opțiuni potrivite.
  • Informații detaliate și personalizate: Pe lângă recomandări de locații, Generative AI îți va oferi și informații detaliate despre fiecare loc, incluzând recenzii, fotografii, program de funcționare și multe altele. Toate informațiile sunt adaptate la preferințele tale, oferindu-ți o imagine completă a fiecărei locații.
  • O experiență mai intuitivă: Generative AI face ca interacțiunea cu Google Maps să fie mai naturală și mai intuitivă. Poți pune întrebări în limbaj natural, iar aplicația îți va oferi răspunsuri detaliate și ușor de înțeles.

Cum poți folosi Generative AI în Google Maps?

Pentru a beneficia de Generative AI în Google Maps, este suficient să actualizezi aplicația la cea mai recentă versiune. Odată actualizată, poți accesa funcția Generative AI prin intermediul butonului „Explore” din interfața principală a aplicației.

Introducerea Generative AI în Google Maps este un pas important în evoluția aplicației. Această nouă tehnologie va transforma modul în care descoperiți locuri noi, oferindu-vă o experiență mai personalizată, mai intuitivă și mai plăcută. Așa că nu ezitați să explorați puterea Generative AI și să descoperiți frumusețea lumii din jurul vostru!

Sursă: mobzine.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu