Apple se pregătește să introducă o nouă generație de inteligență artificială (AI) numită Generative AI, care va transforma modul în care interacționăm cu dispozitivele Apple. Această tehnologie inovatoare va fi integrată în diverse aplicații, inclusiv Siri, Căutarea, Apple Music și multe altele, oferind o experiență mai personalizată și mai intuitivă.

Siri-Apple-iOS

Ce este Generative AI?

Generative AI este o ramură a AI care se concentrează pe crearea de conținut nou, original, cum ar fi texte, imagini și muzică. Spre deosebire de AI-ul tradițional, care se bazează pe reguli predefinite, Generative AI învață din exemple și generează conținut nou, adaptat la nevoile și preferințele fiecărui utilizator.

Cum va schimba Generative AI dispozitivele Apple?

  • Siri: Generative AI va permite Siri să poarte conversații mai naturale și mai captivante, oferind răspunsuri mai detaliate și mai personalizate la solicitările utilizatorilor.
  • Căutare: Generative AI va îmbunătăți semnificativ rezultatele căutării, oferind utilizatorilor informații mai relevante și mai utile, adaptate la contextul specific al fiecărei căutări.
  • Apple Music: Generative AI va ajuta utilizatorii să descopere muzică nouă, generând liste de redare personalizate pe baza preferințelor lor și recomandând melodii care se potrivesc stării lor de spirit.
  • Alte aplicații: Generative AI va fi integrată și în alte aplicații Apple, cum ar fi Photos, Notes și Reminders, oferind noi modalități de a crea, edita și organiza conținutul.

Când va fi lansată Generative AI?

Apple se așteaptă să introducă Generative AI în toamna anului 2024, odată cu lansarea noii versiuni a iOS. Generative AI are potențialul de a revoluționa modul în care interacționăm cu tehnologia. Această tehnologie va face dispozitivele Apple mai inteligente, mai adaptabile și mai utile, oferindu-ne o experiență personalizată care se potrivește nevoilor și preferințelor noastre individuale.

Introducerea Generative AI de către Apple este un moment semnificativ în istoria companiei.

Sursă: bloomberg.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu