După aproape 5 ani de zile tipul cu Touareg-ul a fost încadrat la tentativă de omor și condamnat la 5 ani de închisoare cu executare după ce prima judecată l-au „achitat” fără prea mari probleme, probabil a împis ce trebuia și au închis ochii.

  1. De ce judecătorul care l-a achitat în prima fază nu este anchetat?
  2. De ce nimeni nu răspunde pentru nimic?

Al doilea caz defapt despre acesta vroiam să vorbesc dar mi-am adus aminte de știrea cu tentativa de omor, mă întreb de ce nimeni nu se sesizează atunci când vine vorba de șmecherii făcute în achizițiile publice?

PMB Firea licitatie tramvaie

Scandalul Firea, Primăria Capitalei și Turcii care au câștigat licitația pentru tramvaiele și autobuzele noi din București i-a amploare, iar Libertatea vine cu documente care arată toate dedesubturile făcute de Doamna Sârmă.

160 milioane de euro, o licitație trucată iar colac peste pupăză auzi dom’le secretizarea documentelor. Vorbim de achiziții publice din bani publici, deci totul trebuie să fie transparent.

Agenția Națională pentru Supravegherea Achizițiilor Publice a trimis un document către Firea în carea se menționau neregulile găsite în această procedură, iar Sârmă le-a sărit cu succes și a dat contractul la turci. Cei de la Libertatea au publicat alte documente primite din interior, iar madam Sârmă a luat foc, și ca de obicei a zis că dă în judecată ziarul pentru că au dezvăluit date/documente secrete. Deci 6 membrii din comisia de achiziție din PMB au votat da, iar 7 nu au votat, deci nu trebuia anulată licitația?

Lavinia Coțofană, fosta directoare juridică care a fost demisă, a apucat să denunțe jaful de la spitalul Gomoiu la DNA. Și, s-a făcut vâlvă și s-a băgat totul sub preș. Cine răspunde? Unde e justiția în țara asta obosită?

De ce durează totul o veșnicie? De ce în alte țări se poate dar la noi nu? Acestea sunt doar niște cazuri foarte mari, mediatizate în ultima perioadă, ce se întâmplă cu restul, cele mici sau cele din sate/comune?

Nimic, toți trăiesc bine până la adânci bătrâneți. Țara lui papură vodă sau mai bine zis a lui Liviu Dragnea.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu