Răspunsul este unul simplu: greutate mai mică!

Marți seara a avut loc evenimentul Apple numit Wonderlust unde au fost prezentate Apple Watch Seria 9, Apple Watch Ultra 2, iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max. Noutatea evenimentului a fost carcasa din titan concepută special pentru seria Pro.

iPhone 15 Pro Titanium

Toate noutățile prezentate de Apple: Apple Watch Seria 9, Ultra 2, iPhone 15 și iPhone 15 Pro

Și acum să revenim la întrebarea din titlu. Mai mulți ani de zile am folosit un iPhone XS Max care conform datelor de pe gsmarena are 208g + husă. Acum doi ani de zile am trecut la iPhone 13 Pro Max care are 240g + husă. Diferența de greutate nu am băgat-o în seamă o perioadă până când după utilizări îndelungate ale telefonului simțeam o presiune pe încheietura mâinii. După un timp am realizat că defapt telefonul este mai greu, iar acest lucru îl resimt. Când pun mâna înapoi pe XS Max-ul soției parcă e un fulg.

Știți ce greutate are iPhone 15 Pro Max? Vă spun eu, 221g.

Știți ce greutate are iPhone 15 Pro? Vă spun eu, 187g.

Greutate carcasa Titan iPhone 15 Pro vs iPhone 14 Pro

Cam acestea sunt diferențele de gramaj dintre telefoane, care la o primă vede nimeni nu le bagă în seamnă însă la o utilizare mai îndelungată sunt sigur că le simțiți și nu știți de ce. Prin carcasa de titan, Apple a reușit să adauge componente, să protejeze mediul, în același timp să le facă mai subțiri și mai ușoare.

Avem disponibile pentru precomandă ceasurile pe majoritatea site-urilor online. Seria iPhone 15 va intra la precomandă abia vineri ora 15:00. Detalii și prețuri în linkurile de mai jos:

→ Precomandă noile iPhone 15. Care sunt prețurile?

→ Precomandă noile Apple Watch Ultra 2 și Seria 9. Care sunt prețurile?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu