Chiar dacă PSD se dă peste cap și aruncă cu banii peste tot, vă pot spune că în turul 2 va intra doar Dan Barna și Iohannis, iar bătălia finală va fi câștigată de Barna.

Ieri seară am urmărit dezbaterea electorală organizată de Europa FM la care au dat curs doar Paleologu, Kelemen Hunor și Dan Barna. După părerea mea, Paleologu era atent la fiecare cum vorbește și dacă vorbește corect, Kelemen și cu partidul lui tot timpul au fost curvele politicii românești, tot timpul au fost la guvernare și nu au făcut nimic.

Dan Barna a vorbit așa cum ar trebui să vorbească un viitor președinte, tocmai pentru că este de seama noastră a tinerilor, are o școală făcută pe bune nu pe șpagă sau pile, este un om simplu care poate face o schimbare.

Prima schimbare ar trebui să vină din interiorul nostru, apoi a doua schimbare ar trebui să vină prin vot. Votează tu, altfel morții lui Dragnea din teleorman or să voteze pentru tine.

Pentru o Românie normală avem nevoie de un om tânăr care să facă performanță cu ajutor și suport din partea parlementului pentru a putea schimba această țară.

Radu și Petreanu au făcut două sondaje pentru cititorii lor referitoare la votul de duminică unde fiecare putea vota (online). Ambele poll-uri îl duceau pe Dan Barna pe primul loc având o diferență mare față de Iohannis.

Pentru că Iohannis nu a dat curs invitației de la Europa FM a creat o indignare în rândul tinerilor care au spus clar că își vor duce votul către Dan Barna.

De ce avem nevoie de o schimbare totală a administrației publice?

Vă las mai jos interviul cu Viorel Anghel al celor de la Recorder, singurii care au rămas pe linia dreaptă.

https://www.facebook.com/anghelvio/videos/2442983689098845/

 

Aseară am văzut multe articole pe Digi24, tion și alte site-uri locale și naționale care o dădeau cu articole plătite de psd sau de alți candidați. Mi se pare josnic să te mânjești sau să îți bați joc de toată muncă depusă în toți acești ani.

Grupurile de facebook s-au împânzit de postări la comandă, toate cu țintă pe Dan Barna doar ca să îi facă pe oameni să creadă că “A FURAT”, ba chiar au recurs și la spam cu sms-uri fără succes. Tinerii nu mai sunt proști, au acces la informație la social media.

Am zis să văd câte clickuri au fost date pentru acel url din sms, am descoperit următoarea. De dimineață erau în jur de 600 iar acum sunt 811.

Defapt link-ul duce către un articol de pe capital în care sunt dezvăluite descoperirile Rice Project! Ei continuă clickbait-ul oribil din presa românească.

TU știi ce mai face copilul tău? ȘTII pe unde e angajat?

Citiți articolul de pe Facebook a lui Clotilde Armand ca să vedeți de ce PSD, PNL și toți cei care au fost la conducere până acum au rezolvat lucrurile pentru șandramalele lor.

Dintre toate clipurile care circulă pe internet cel de la Recorder ne arată exact realitatea fiecărui candidat care își dorește să devină Președinte.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel


Mergi la VOT!

Votează, e dreptul TĂU!

Nu lăsa pe alții să decidă soarta ta!


Votul a început pentru românii din Diaspora, iar live puteți urmări prezența pe site-ul prezenta.bec.ro


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu