După cum zic colegii „noutate majoră pentru gama Dacia”. Nu știu ce e major aici, în nici un caz cei 22300 euro nu sunt o noutate după creșterile de preț din ultimul an. În schimbul lui Spring puteți opta oricând pentru un Duster la aceeași bani care nu se compară din punct de vedere al dotărilor, confortului sau autonomiei.

Pe lângă puterea motorului de 65CP și 48kW, noua Dacia Spring Extreme vine la pachet și cu o nouă culoare numită Slate Blue. Zici că sunt denumirile de la noile culori pentru Galaxy S23.

La costul de 22300 euro se mai adaugă încă 1600 euro dacă alegem diverse opționale cum ar fi: altă culoare, cablu de încărcare, jenți sau încărcător de 30kW. Îmi place cum arată bordul electronic fără ceasuri, conectivitate CarPlay și Android Auto ambele wireless însă cel din China arată mult mai bine în interior.

Dacia Spring Extreme 2023 - interior

Din păcate mașina este produsă integral în China, importată în Europa / România și vândută la preț dublu sau triplu. Același model de Dacia Spring în China se vinde cu 8800 dolari.

Sursă: @dandragomir


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu