În 2018 compania Dacia învă mai vinde mașini Logan, Duster, Sandero, MCV fără aer condiționat. Abia aștept să bage și volanul ca accesoriu că sistemul radio nu există la varianta ieftină.

Subscribe to iSay.ro Youtube Channel

Doar să îți cumperi o mașină ca să mergi cu ea și să dai 10.000 lire în exemplul nostru, pot spune doar că ești un prost cu P mare. Cel mai tare reviewer de mașini din UK a făcut un mic video cu noul Dacia Duster făcut pentru englezi cu volan pe dreapta. Cea mai ieftină variantă costă 9999 lire, vine în culoarea albă și nu are nimic, da nimic pe ea, nici aer condiționat, nici radio, ce să mai zic de Android Auto, doar niște plastic ieftin și scaune mai puțin confortabile.

Chiar dacă fac parte din Renault, nu înțeleg de ce nu renunță la aceste variante jalnice fără dotări, să înceapă cu o mașină decentă, cu preț decent și atât. Ah, știu mentalitatea româneasc, dă-i dracu să plătească pentru centură, volan și ceasurile din bord.

Când Delia și-a cumpărat Loganul în martie 2007, a avut de ales între varianta cheală (Ambiance) 1.5dCi sau varianta full option 1.6 16v dar pe benzină. Mă bucur căci a ales varianta diesel care în oraș a fost cost saving pentru motorină, piese decente ca și preț, schimburi regulate fără probleme majore.

Dacă acest Logan avea și climă și ABS și servo nu mi-aș mai fi cumpărat Passat-ul, pentru că nu aveam nevoie, dar să mă sui în ea și să merg 10 min până în centru și să ies tot ud din mașină mi se pare nesimțire. Abia acum știu ce am pierdut după ce am folosit un VW timp de 4 ani de zile.

Cu David când mergeam la Orăștie, deschideam puțin geamul să intre aer, iar în centru îi luam 3 perechi de haine, că trebuia să îl schimbăm, era instant ud când se urca în mașină deși o aveam pornită ușile deschide ca să se ducă aerul cald.

Dacă aș avea 10.000 lire în acest moment ca să îmi cumpăr o Dacia Duster, aș alege ori Audi ori VW second hand care este cu 10 ani peste tot ce înseamnă Dacia sau Renault.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu