Acum o săptămână a fost ziua soției și am invitat niște prieteni la noi la un grătar mic. Pentru că aveam doar un grătar mic, a trebuit să facem mai multe rânduri de mici, carne și aripioare, dar partea cea mai importantă sunt lemnele și cărbunii. Nu vreți să știți că erau sold out peste tot nu mai găseai cărbuni?

Am găsit la Aral, ultima mea scăpare de lângă casă. Lemne în nici un caz. Am fost la Kaufland, nu mai era nici o pungă de cărbuni, doar puțin praf negru pe palet.

Am cumpărat așa:

Spray-ul de aprins focul este foarte mișto (revin cu poză), pui cărbunii, lemnele deasupra dai cu spray la bază, iei bricheta și îl aprinzi. Arde foarte ușor și nu are nici miros care să se bage în carne. Desigur, nu dai tot sprayul pe o singură utilizare că are 750ml și arată ca Dr. Marcus.

La Kaufland aveau 2 modele de grătar rotund și cu roți, însă nici unul nu m-a atras. L-am folosit pe cel al vecinului din curte, mic, dar își face treaba. Urmează să îmi cumpăr și eu unul, pentru că tot vine 1 Mai și alte weekend-uri calde să am unde să fac un foc, un mic, o bere, prieteni.

Vezi lista completă de grătare și accesorii

Pe linkul de mai sus aveți toate grătarele disponibile la reducere și care pot fi livrate rapid către tine. Trebuie să alegi dintre unul portabil și unul fix. Dacă ai loc în portbagajul mașinii și ieși des la iarbă verde, poți alege unul portabil cu roți, dacă nu poți găsi un loc în curte, alegi unul fix și acolo îl lași.

Grătarul King este la reducere și costă doar 49 lei.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu