In discutiile purtate pe diverse bloguri referitoare la solutia de jailbreak ce a fost lansata publicului sub numele de cod evasi0n, am observat ca marea majoritate care au comentat, au mentionat faptul ca doresc Appsync si Installous.

  • Cum fac ei sa aibe aceste doua aplicatii?
  • Unde trebuie sa intre?
  • De ce nu merge sa puna aplicatii crackuite?
  • De ce nu ii ajutam?

Acum sigur o sa urmeze comentarii de genul „ce ba tu nu ai folosit”, „tu dai banii pe ele? esti prost”, „lasa ca stim noi” etc..

Da pot sa spun deschis ca pe iPhone 3Gs am instalat din Cydia Installous si am folosit aplicati sparte. A fost prima mea experienta si cu un device Apple si cu tot ceea ce tinea de Cydia. Astfel mi-am bagat nasul in sistem, in aplicatii si peste tot. Dupa ce mi-am vandut telefonul si am trecut la iPhone 4S pot sa spun ca am stat 2 luni si … fara jailbreak si … m-am obisnuit, dar in momentul in care am aflat ca in urmatoarele zile urmeaza sa fie lansat mi-a tresarit inima si m-a dus cu gandul direct la TwitkaFly, CallBar, InfiniDock si FolderEnhancer tweak-urile care le-am avut instalate anterior si faptul ca le POT instala din nou.

Pana cand Cydia sa isi revina, bineinteles ca am auzit multa vorbind despre Auxo. Auzeam tot Auxo, Auxo.

LoL astazi l-am instalat si eu si sunt super multumit de el.

Asa ca pentru mine in acest momentÂă jailbreak inseamna = libertate, tweak-uri, customizare pentru altii inseamna piraterie, aplicatii crackuite, sparte.

Fratilor Installous s-a inchis si AppSync numai exista.

Aici cu siguranta vor aparea „oglinzi”

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu