Știm că Apple testează enorm de multe chestii, înregistrează tot felul de brevete care nu mai sunt lansate niciodată. S-a descoperit o brățară de silicon cu închidere magnetică care a fost în teste pentru Apple Watch însă nu a fost lansată niciodată.

Bratara silicon cu inchidere magnetica Apple Watch

Este posibil să o vedem în această toamnă când se va lansa ediția Apple Watch X (aniversară pentru 10 ani). Din punctul meu de vedere brățările de silicon sunt cele mai fiabile, confortabile și ușor de întreținut. Și cele de material sunt confortabile, dar sunt mai greu de întreținut, trebuiesc spălate frecvent, iar unele dintre ele se murdăresc în așa hal încât e mai greu să le cureți.

Dacă tot am văzut acest post imediat mi-a fugit gândul la noua brățară albastră de silicon cu prindere magnetică pe care mi-am cumpărat-o zilele trecute. Folosesc un Apple Watch Ultra 2 cu brățară Orange/Beige Trail Loop. Acum ceva timp mi-am cumpărat una portocalie de la Dr Shield.

Ieri mi-a ajuns comanda pentru două brățări:

Curea de silicon cu magnet pentru Apple Watch

Ambele sunt foarte comode, se potrivesc perfect cu AW Ultra 2. Dacă nu lansează Apple diverse variante, se găsesc alternative care în unele cazuri sunt mult mai faine decât cele originale.

Voi ce curele aveți?


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Am în jur de 40 de bucăți, bineînțeles de pe SHEIN și AliExpress. Unele dintre ele sunt exact ce trebuie, altele nu. Modelele Alpine și Trail sunt OK, dar cele Ocean sunt un fel de fake la fake. 🤣

    • E de noroc, cum le nimerești 😀
      Și eu am avut toate culorile de brățări silicon, am avut din material, dar m-am plictisit de ele și le-am dat. Acum am 4 (cele două din articol, una portocalie și cea originală de material). Sunt suficiente.

  • Am avut mai multe din material, dar m-am oprit la una din silicon de la nomad!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu