A trecut un an de zile de când am cumpărat primul AirTag, motiv pentru care notificarea de baterie scăzută a apărut în aplicația Find My și nu mai puteam folosi funcția de găsire sau play sound. Așa că am fost nevoit să o schimb, desigur cu una Duracell care din păcate NU funcționează din cauza marginilor prea rotunjite care nu îi permit să atingă biluța și să facă contact.

Am citit diverse articole, apoi am văzut câteva videoclipuri pe Youtube care spuneau același lucru că … bateriile Duracell CR2032 nu pot fi folosite pentru AirTag.

Le-am cumpărat de ceva timp, iar acum m-am hotărât să le schimb și iată ce a ieșit în clipul de mai sus.

Da, zvonurile sunt adevărate iar bateriile Duracell CR2032 nu funcționează cu AirTag, deci NU VĂ CUMPĂRAȚI!

După ce am filmat primul clip unde am încercat să folosesc una din bateriile Duracell, m-am dus la Lidl știind că tot timpul am văzut baterii de toate formele am zis că poate găsesc un CR2032. Nimic, gol, nici la casă, nici pe rafturi … Ajuns acasă am intrat pe eMAG și am dat căutare după CR2032 și așa am ajuns la cele două baterii de la Panasonic pe care le-am comandat, iar astăzi au ajuns la easybox.

am ales depozitulcubaterii – 7.14 lei 

Atât bateria originală din AirTag cât și cele comandate de pe eMAG sunt făcute în Indonesia, iar marginile nu sunt așa de bombate astfel încât să nu facă contact cu biluța.

Dacă v-a plăcut videoclipul, să îl arătați și prietenilor voștri.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu