Chiar după apariția primului iOS, la a doua versiune cel mai probabil au apărut și cârcotașii care aveau probleme cu bateria telefonului. Chiar și astăzi la ultima versiune iOS 7.1 lansată luna trecută de compania Apple, apar pe net tot felul de nemulțumiri conform cărora bateria ține mai puțin.

Da știu fiecare update care apare, după instalare îl vei utiliza mai mult primele 2-3 zile, iar de aici impresia că bateria se duce mai repede. E ca și în magie, doar o iluzie.

Scott Loveless says, „99.9% of the time it is not actually iOS that is causing your battery to drain quickly. I guarantee you that if you erased your phone and there were no apps or email on it, it would last for ages.” (sursă)

Scott Loveless ne arată pe blogul lui cum putem vedea dacă avem probleme cu terminalul iPhone sau există aplicații care ne utilizează bateria mai mult decât este nevoie.

iPhone baterry drain - iSay.ro

Sfaturi

Cel mai important lucru este să dezactivați „Background App Refresh” și „Send Anonymous Data” iar din Location>System Services dezactivați „Frequent location”. Acestea sunt cele mai mari mâncătoare de baterie, pentru că folosesc locația ta. În rest? De ce nu ai nevoie șterge și nu folosi notificările decât pentru aplicațiile de care ai nevoie.

Acesta este cel mai bune tutorial. Încearcă-l iar apoi lasă un comentariu.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu