veșnica problemă

Veșnica problemă a bateriei se pare că este prezentă și în ultima versiune.

Joi seara am făcut și eu trecerea de la beta 6 la iOS 7, știind deja de cel puțin 1 lună de zile ce înseamnă iOS 7. Nimic mai simplu am conectat iPhone-ul meu 4S la MacBook, am deschis iTunes, mi-a confirmat că există o nouă versiune disponibilă (7.0)

Update

normal am dat “Download and Update” iar apoi am așteptat cam 10 minute să se finalizeze procesul.

Restarting

S-a restartat iPhone-ul și mă așteptam să îmi apară fereastra de “welcome” pe care o primești la fiecare restore/update, ca să îți configurezi iPhone-ul, iCloud, backup, dar surpriză, mi-a apărut direct lockscreen cu “Sim Locked”, am băgat PIN-ul și era exact ca și beta 6. La început m-am gândit că nu să modificat, dar apoi în Settings>General>About apare buildul pentru iOS 7 la 4S și anume 11A465.

2013-09-21 11.24.43

 

Mă liniștesc apoi că știu că este versiunea finală, iar ca să îmi demonstrez mie că funcționează, am deschis Camera.app și am făcut 5-6 poze una după alta și surpriză … nu a crăpat, deci merge.

Deja era seară, undeva dupa 23:00, am scos telefonul din USB-ul MacBook-ului și m-am pus la somn. Dimineața când am ajuns la servici, am constatat cu stupoare că mai am sub 40% baterie. WTF?!

Primul lucru, direct în Settings>General>Background App Refresh și constat că e OFF.

BatteryBackground App Refresh

 

Verific conexiunea 3G să nu fie activă că de obicei asta te usucă la baterie, dar nimic, e OFF și eu sunt pe EDGE. Oricum nici până acum nu știu ce mi-a mâncat bateria, dar un lucru știu sigur, bateria se consumă extrem de rapid, deși cam așa arată “Usage-ul” de ieri.

2013-09-20 23.16.07

Voi aveți probleme cu bateria? Din ce am citit astăzi pe internet mai sunt și alții care au observat acest lucru și au făcut downgrade la 6.1.3.

[poll id=”5″]


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu