După ce și-a luat-o original încă din primele zile ale sale, CEO-ul Intel a publicat o serie de poze în care încearcă să se leagă de absolut orice pentru a scoate în față „avantajele Intel” vs Apple M1.

intel

Din poza de mai jos înțelegem că noul MacBook Pro cu M1 nu suportă decât un singur monitor. FALS! Căutați pe google sau youtube și o să vedeți că suportă chiar și 6 monitoare.

Cică procesoarele Intel de generația 11 sunt cu 30% mai bune per total decât M1 și 3x mai bune în editare online a fotografiilor. WoW, în Office 365 un procesor intel exportă mai bine un pdf decât un M1. Tare mă îndoiesc.

Deci creatorii de conținut „vor alege tot timpul Intel” pentru că rupe cică. Dacă vă uitați mai jos la cifrele puse de Intel, o să râdeți, mai ales că nu au nici o legătură cu realitatea. Și-au permis să scrie acolo jos de tot mic că unele aplicații nu sunt compatibile cu M1.

Ei încă nu au realizat faptul că MacBook-urile nu sunt făcute pentru jocuri, dar totuși au o fluidate în jocuri chiar dacă au mai puține FPS-uri. Majoritatea jocurilor pentru M1 nu au fost încă actualizate tocmai pentru că e nevoie de trecerea lor pe ARM.  Oricum, pentru jocuri în momentul de față un CPU AMD Ryzen este cu mult peste Intel, iar cei care vor să dedice tot timpul lor doar jocurilor nu îți vor cumpăra un M1 ci un desktop configurat manual cu ultimele noutăți.

Și aici vine partea care îmi place că Intel laudă procesoarele lor care consumă până la 125Wh față de 13Wh cât consumă un M1, și o dau că cică au o autonomie a batarie mult mai bună. Mă lași …

Cam atât de disperați sunt mai ales că Apple va renunța de tot la Intel, iar focusul va fi pe Apple Silicon. Următoarele produse din portofoliul Apple vor spulbera tot ce există Intel pe piață la ora actuală și peste 2-3 ani totul se va duce în zona ARM unde Intel și alți producători vor trebui să investească pentru a ține pasul cu Apple.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu