Odată cu lansarea macOS Sonoma vom putea folosi aceeași metodă ca pe iPhone descrisă aici unde vom putea adăuga ca aplicație web site-ul iSay.ro în Dock pentru a putea primi ultimele noutăți legate de Apple, tehnologie și review-uri.

macOS Sonoma - Apple News & Tech

Cum adaugi iSay.ro în Dock?

E foarte simplu, deschizi site-ul https://www.isay.ro cu Safari pe macOS Sonoma, te duci sus în bara de meniu și alegi File → Add to Dock → Add

După ce ai făcut acest pas, o nouă fereastră va prelua icoana, numele și adresa automat (pentru că sunt deja setate de mine), dar tu le poți modifica după bunul tău plac.

Add to Dock in macOS Sonoma - iSay.ro

După ce s-a salvat în Dock, trebuie să o deschizi pentru a se actualiza cu toate informațiile. Din bara de meniu sus, alege Apple News & Tech și mergi la opțiuni pentru a bifa controalele (back/forward) și pentru a debifa opțiunea de culoare dacă vrei ca fereastra să fie gri și nu neagră.

Setari iSay.ro in Dock

Dacă ați urmat toți acești pași aplicația web iSay.ro va fi disponibilă în Dock-ul vostru, iar ori de câte ori doriți să aflați informații le puteți obține doar cu un click. Următorul articol publicat pe site o să vă aducă opțiunea de activare a notificărilor direct în aplicație pe macOS. Alegeți Options → Allow.

Activare notificari aplicatie web iSay.ro

Cei care sunt interesați pe iPhone sau iPad, pot face aceeași pași: intrați pe site, butonul de share și Add to Home Screen. Simplu și rapid, activați notificările și gata. 🙂

Mulțumesc tuturor celor doresc să salveze site-ul ca și aplicație web și totodată vouă pentru că mă urmăriți!


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu