Știam că în perioada de beta, au existat câteva actualizări de firmware pentru AirPods. Odată cu lansarea iOS 17 putem actualiza căștile AirPods Pro 2 pentru a putea beneficia de un control de zgomot adaptiv.

Control de zgomot adaptiv pe AirPods Pro 2 cu noul firmware 6A300

Tot cu ajutorul lui Puiu am descoperit după ce și-a actualizat căștile AirPods Pro 2 la firmware 6A301, un nou mod de ascultare, Mod Adaptiv. Adică în funcție de zgomotele care se aud în jurul nostru (ambulanță, poliție, urlete, oameni, etc.) căștile anulează automat acel sunet deranjant. Tu controlezi dacă vrei să fie adaptat automat sau pur și simplu anulat de tot.

Cum facem update de firmware?

  1.  Pui carcasa și căștile la încărcat (minim 50%)
  2.  Pui iPhone-ul lângă ele
  3.  Verifici după 15-30 minute în Setări – AirPods.
  4.  Gata.

Sau vă cumpărați un MacBook și instalați AirBuddy, ca apoi când apare o nouă actualizare apăsați doar pe notificarea primită și în maxim 1 minut sunt actualizate.

Actualizare firmware 6A300 - AirPods Pro prin AirBuddy pe MacBook

Ca să fiți siguri că funcționează corect, vă recomand noile căști AirPods Pro 2 (2023) cu USB-C. Detalii și preț în acest articol.

Din păcate, opțiunile Adaptive Noise Control, Personalized Volume și Conversation Awareness sunt disponibile doar pe AirPods Pro 2. Restul căștilor pot face update la noul firmware 6A300, dar nu le vor avea în setări.


#update 21.09.2023 – se pare că există două versiuni de firmware:

  • firmware 6A300 – pentru AirPods 2, AirPods 3, AirPods Pro și AirPods Max
  • firmware 6A301 – pentru AirPods Pro 2, AirPods Pro 2 (USB-C)

Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu