Dacă ai făcut update la iOS 16 și deții un model mai vechi de Apple TV 2 sau 3, trebuie să știi că nu mai poți folosi un iPhone pentru a face streaming prin AirPlay la conținut protejat prin DRM cum sunt cele din Netflix, Disney+, AppleTV+, Hulu și altele.

Conținutul protejat prin DRM nu poate fi trimis prin AirPlay de pe iPhone către Apple TV 2 sau 3 având instalat iOS 16

Acest lucru era posibil în versiunea veche iOS 15.7, chiar dacă se folosea una din aplicațiile menționate anterior. Din păcate, odată cu problemele din iOS 16 mai mulți utilizatori au început să se plângă pe reddit că nu mai pot folosi AirPlay ca să se uite la seriale și filme.

Mesajul de eroare afișat este „There was an error loading this content. Try again later.”  Poți să tot încerci de câte ori vrei, nu va funcționa. Se pare că acest bug este prezent și în iOS 16.0.3 lansat de Apple zilele trecute, deci, mai urmează încă un update în curând. Apple TV 2 și Apple TV 3 au fost lansate în 2012, respectiv 2013 și după cum se poate observa după 10 ani de zile încă funcționează.

Stau și mă gândesc, de ce ai face streaming prin AirPlay de pe iPhone când poți instala aplicațiile de filme direct pe Apple TV și te uiți direct de acolo?

Sursă: 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • “Stau și mă gândesc, de ce ai face streaming prin AirPlay de pe iPhone când poți instala aplicațiile de filme direct pe Apple TV și te uiți direct de acolo?”
    Simplu, fiindca in afara de Netflix care e preinstalat pe Apple TV 2 & 3, celelalte aplicatii, ca Disney+, de ex, nu pot fi instalate din simplul motiv ca nu exista posibilitatea de a instala aplicatii pe Apple TV 2 & 3.De abia de la Apple TV 4 se pot instala aplicatii…

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu