PlayStation Project Q sau consola mobilă de plimbat prin casă se numește de acum oficial PlayStation Portal. Va fi lansată pe sfârșitul anului la prețul de 220 euro pentru Europa și 199 dolari pentru SUA.

Consola PlayStation Portal va fi lansată pe sfârșitul anului și costă 220 euro

Când am scris despre consola portabilă prin casă mai mulți mi-au spus în comentarii că nu știu nimic, iar această consolă va putea fi folosită oriunde nu doar în casă. Se pare că am avut dreptate, consola se poate folosi DOAR ÎN CASĂ pe aceeași rețea Wifi pentru că acolo este și consola PlayStation 5. Cei care credeau că vor putea folosi opțiunea PS Cloud Premium trebuie să știe că nu este disponibilă.

PS Portal vine cu un ecran de 8 inch la 1080p cu 60fps, o manetă Dualsense ruptă în două, jack audio 3.5mm, fără bluetooth, suport pentru VR2 și conexiune cu noile căști wireless Pulse Elite și Pulse Explore care vor fi lansate împreună cu această consolă portabilă prin casă. Acestea vor folosi o nouă tehnologie PlayStation Link care implementează sunet lossless având o latență audio extrem de mică.

Sunt curios la ce prețuri vor fi listate în România după lansarea din această iarnă. Ți-ai cumpăra o astfel de consolă să te plimbi cu ea prin casă? Eu nu.

Sursă: blog.playstation.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu