Am folosit 2 ani de zile, niște anvelope Michelin, 205/55/16 Energy Saver, vechi de prin 2013 însă cu o aderență pe ploaie excelentă, zgomot mic, rulaj fin și consum de motorină excelent. Am fost cu ele la Viseul de Sus, 500km dus – 500km întors, ne-am plimbat cu mocănița și a fost mișto.

Consumul pe bord mi-a arătat 3.9L/100km pentru un motor de 2.0 cu 140hp sub capotă și un mers de 100-110km/h constant. E drept, am venit lejer, nu m-am aventurat, a fost ziuă iar traficul nu a fost aglomerat pe ruta Cluj-Alba. Pe autostradă consumul l-a 139km/h s-a ridicat la 4.7L/100km.

Tombolă cu premii și 25% reducere la anvelope

Anvelopele de iarnă Michelin 215/55/16 pe care le-am avut le-am schimbat cu acestea de vară, de care am fost foarte mulțumit. Am mulți prieteni, fanatici și nu prea atunci când vorbim de mașini, însă toți, mi-au spus că glumele Michelin sunt cele mai tari la ora actuală, și le dau dreptate!

Pentru zgomot, ploaie și consum, recomand Michelin! Orice gume, țin 5 ani, așa că dacă vă faceți o achiziție, intrați la tombolă și puteți câștiga:

  • Premiul I:  Set 4 anvelope la alegere  – produsul este la alegere între dimensiunile 16”-18”;
  • Premiul II: Pachet format din: ghiozdan, set huse anvelope, cooler cană, cană termos, încărcător auto, umbrelă, ochelari soare, manometru presiune roți;
  • Premiul III:  Pachet format din: ghiozdan, cooler cană, cană termos, încărcător auto, set huse anvelope, manometru presiune roți;
  • Premiul IV si V:  Pachet format din: ghiozdan, cană termos, cooler cană.

Pentru a intra în promoție, trebuie să cumperi în această perioadă, cel puțin o anvelopă Michelin. Pentru o listă completă, dimensiuni, puteți accesa acest link. Pagina campaniei Michelin o găsiți aici.

Să cânte muzica 😀


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu