Concurs anvelope Michelin în perioada 15 februarie – 15 martie

by on Feb 23, 2018, 02:18
0 26

Am folosit 2 ani de zile, niște anvelope Michelin, 205/55/16 Energy Saver, vechi de prin 2013 însă cu o aderență pe ploaie excelentă, zgomot mic, rulaj fin și consum de motorină excelent. Am fost cu ele la Viseul de Sus, 500km dus – 500km întors, ne-am plimbat cu mocănița și a fost mișto.

Consumul pe bord mi-a arătat 3.9L/100km pentru un motor de 2.0 cu 140hp sub capotă și un mers de 100-110km/h constant. E drept, am venit lejer, nu m-am aventurat, a fost ziuă iar traficul nu a fost aglomerat pe ruta Cluj-Alba. Pe autostradă consumul l-a 139km/h s-a ridicat la 4.7L/100km.

Tombolă cu premii și 25% reducere la anvelope

Anvelopele de iarnă Michelin 215/55/16 pe care le-am avut le-am schimbat cu acestea de vară, de care am fost foarte mulțumit. Am mulți prieteni, fanatici și nu prea atunci când vorbim de mașini, însă toți, mi-au spus că glumele Michelin sunt cele mai tari la ora actuală, și le dau dreptate!

Pentru zgomot, ploaie și consum, recomand Michelin! Orice gume, țin 5 ani, așa că dacă vă faceți o achiziție, intrați la tombolă și puteți câștiga:

  • Premiul I:  Set 4 anvelope la alegere  – produsul este la alegere între dimensiunile 16”-18”;
  • Premiul II: Pachet format din: ghiozdan, set huse anvelope, cooler cană, cană termos, încărcător auto, umbrelă, ochelari soare, manometru presiune roți;
  • Premiul III:  Pachet format din: ghiozdan, cooler cană, cană termos, încărcător auto, set huse anvelope, manometru presiune roți;
  • Premiul IV si V:  Pachet format din: ghiozdan, cană termos, cooler cană.

Pentru a intra în promoție, trebuie să cumperi în această perioadă, cel puțin o anvelopă Michelin. Pentru o listă completă, dimensiuni, puteți accesa acest link. Pagina campaniei Michelin o găsiți aici.

Să cânte muzica 😀

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!