Ultimele zvonuri spun că primul dispozitiv AR/VR creat de Apple va fi prezentat în cadrul WWDC23. Apple Glasses va fi un dispozitiv care „ne va da pe spate”

Concept design Apple Glasses AR VR Headset
Concept design by Marcus Kane (marcusckane)

Până acum eram obișnuiți cu designul ochelariilor de ski albastrii care au tot circulat pe internet până acum, când un designer de produs s-a gândit să vină cu un concept minimalist pentru Apple Glasses. Pozele sunt inspirate după materialul folosit de Apple pentru buretele de la căștile AirPods Max, rama de aluminiu, coroana sau banda care se fixează pe cap în stilul brățărilor de la Apple Watch.

WWDC23 se va ține pe data de 5 iunie 2023, iar tot atunci vom vedea primele noutăți legate de noile versiuni ale sistemelor de operare iOS 17, iPadOS17 sau macOS 14. Recent, Evan Blass a scris pe Twitter că o sursă internă Apple a testat ochelarii AR/VR care poartă numele de Apple XR luat după sistemul de operare xrOS, spunând despre aceștia ca au capabilități ne mai întâlnite până acum pe un dispozitiv dedicat realității virtuale care „te dă pur și simplu pe spate”.

Tot el spune că: „saltul pe care l-au făcut inginerii Apple în ultimul an este uriaș, fiind sceptic la început, acum este uluit la modul 👇”.

Shut Up and Take My Money

Prețul de pornire ar fi de 3000$, cine o cumpără?

Sursă: macrumors.com via 9to5mac.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu