Compresor Michelin pentru mașină, minge și bicicletă

by on May 10, 2018, 23:41
0 64

Dacă ești în căutarea unui compresor multifuncțional care poate fi utilizat atât la mașină cât și la bicicletă, atunci poți alege din această listă sau poți căuta pe olx. Ghiță și-a cumpărat un compresor Michelin, de pe eBay la un preț foarte bun, nefolosit. Detalii în pozele de mai jos:

În portbagaj la Passat nu am roată de rezervă (însă după primul an mi-am cumpărat) ci doar un kit de unflat roata înțepată sau spartă. Roata își face treaba, kit-ul te ajută doar să ajungi la o vulcanizare, așa că mi-am luat o jantă și o anvelopă nouă de iarnă și am pus-o în lăcașul ei din portbagaj.

În partea din stânga roții de rezervă am mai multe lăcașe unde sunt puse cârligul, cricul, kit-ul de umflare, inelul de remorcat și compresorul. Compresorul și-a făcut treaba de fiecare dată când l-am folosit, în unele cazuri când roata era aproape dezumflată.

Compresorul original te ajută să umflii o roată, maxim două, însă mai multe s-ar putea să îl strice, pentru că se încălzește atât el cât și furtunul sau motorașul și riști să îl strici.

NO COMMENTS

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!