Un client de pă Anglea, și-a cumpărat din magazinul oficial Apple Store un iPhone 15 Pro Max, l-a plătit și a așteptat cuminte livrarea lui.

iPhone 15 Pro Max chinezarie comandat de pe Apple Store

A primit mail că urmează să îi ajungă noul iPhone 15 Pro Max, așa că a stat liniștit acasă. A ajuns coletul, l-a deschis și surpriză. Înăuntru era o chinezărie cu Android 😀

Întrucât comanda a fost făcută direct pe Apple Store, cel mai probabil, schimbul între telefoane a celui fals cu cel original a avut loc înainte de ridicarea lui de către curierul DPD. Pachetul livrat, nu părea să fi fost desfăcut, deci cel mai probabil un angajat Apple s-a făcut cu un iPhone 15 Pro Max.

Telefonul a venit cu Facebook, YouTube și TikTok preinstalate, folie pe ecran și Assistive Touch cu „butonul home”. După această experiență, utilizatorul a intrat în legătură cu cei de la Apple și a deschis o plângere.

Produsele Apple în special căștile AirPods, ceasurile Apple Watch și inclusiv iPhone-urile sunt ușor de falsificat, iar un cunoscător dacă nu cunoaște minime informații despre produsele Apple cade în plasa acestor vânzători de la colțul străzii.

Sursă: reddit.com


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu