Recent, legea privind noile plafoane pentru o poliță RCA s-a aprobat, iar odată cu ea vin câteva noi reglementări. Este foarte important ca cei care urmează să își reînnoiască polița RCA anul acesta trebuie să ia în considerare faptul că REPARAȚIA ÎN CAZ DE ACCIDENT SE FACE PE POLIȚA TA!

Ca să fie clar vă las mai jos 2 aspecte:

  1. În caz de accident, dacă tu ai RCA la Euroins, te duci la Euroins ca să îți faci mașina, iar Euroins o să meargă la firma celui care te-a lovit ca să își recupereze banii. Să vezi atunci distracție;
  2. S-a introdus opțiunea de co-asigurat pe polița RCA, ceea ce înseamnă că dacă mașina este pe numele bunicului, tatălui, soției, etc, iar tu conduci mașina, ca asigurarea să fie validă, trebuie să fi trecut ca și co-asigurat, motiv pentru care plătești în plus.

poliță rca

Concluzie

În acest moment, trebue să luați în calcul mai multe aspecte atunci când vă reînnoiți polița RCA, fie alegeți să stați prin service-uri pentru o poliță ieftină, fie alegeți să faceți o analiză mai amănunțită despre furnizorii de RCA și să îl alegeți pe care vă poate ajuta rapid, fără grijă, fără plimbări la service.

Din experiența mea, vă pot spune că am avut polițe RCA la Astra, Carpatica, Euroins, City Insurance, Uniqa și mai nou Groupama, iar în 10 ani am avut 1 singur accident, fără pagube pentru alții, rezolvat prin CASCO.

   Care sunt costurile unei polițe RCA?

Nu trebuie să finalizați achiziția, însă dacă oferta merită, adăugați-o în coș și încheiați vânzarea.

Polița o să fie trimisă prin curier, direct la adresa menționată în contul dvs. Dacă vrei să verfici un număr de înmatriculare să vezi dacă are asigurare valabilă poți urma acești pasi.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu