AppleEvent-8-Martie-2022 GIF
Eveniment Apple 8 Martie 2022 noutati
iPhone SE 3 5G
iOS 15 Preview
Photo: apple.com
Mac mini Pro
MacBook Air in culori 1
iMac 27 inch M2 2022

Este oficial, Apple a actualizat pagina dedicată evenimentelor urmând ca pe 8 martie ora 20:00 în cadrul conferinței ce se va ține online să vedem ce produse noi va lansa Apple. Voi încerca să descriu în rândurile de mai jos informațiile vehiculate pe internet până acum, urmând să vedem dacă sunt sau nu adevărate zvonurile.

Scurt istoric

iPhone SE 3

Primul pe listă ar fi iPhone SE 3, varianta puternică dar ieftină a unui iPhone. Acesta ar urma să fie vândut la același preț ca și SE 2, același design însă va avea două noutăți, 5G și un procesor mai bun. După lansarea lui SE 3, Apple s-ar putea să scadă prețul la SE 2 undeva la 199$ față de 399$ cât este actual.

iPhone SE 3 5G

iPad Air 5

Zvonurile spun că Generația 5-a va înlocui actualul iPad mini 6. Va avea noul procesor A15 bionic, 5G, 4 boxe față de 2 câte sunt acum plus suport pentru Center Stage în FaceTime.

Vor fi noutăți și pe partea de cameră, 1080p cu înregistrare pe 25 și 30fps. Este posibil să aibe două camere asemeni iPhone 13 pentru standard-wide și ultra-wide. Aceste camere nu vor avea suport pentru LiDAR, această caracteristică fiind disponibilă doar pe iPad Pro.

iPad Air 5 5G

iOS 15.4

Lansarea versiunii iOS 15.4 ar urma să fie lansată pe sfârșitul acestei luni (după părerea mea), oricum nu este gata până săptămâna viitoare când este evenimentul, vor trebuiă să lanseze varianta RC apoi după 1 săptămână cea oficială. Momentan zilele trecute a fost disponibilă versiunea beta 5.

Vor fi multe noutăți, despre o parte din ele am scris aici, restul le vom afla pe 8 martie.

iOS 15 Preview
Photo: apple.com

Mac mini Pro

Ar urma să vină în mai multe culori, asemeni celor din gif-ul principal de prezentare al evenimentului Peek Performance. Acestea cel mai probabil vor avea noile SoC M1 sau chiar viitoarele M2. Vor avea un design mai subțire, mai multe porturi și posibil același preț ca și versiunile anterioare.

Mac mini Pro

MacBook Pro și Air cu chip M2

Se pare că versiunea de MacBook Pro 13 inch o să rămână în continuare dar o să primească un upgrade de SoC la M2, o să vină cu un preț mai bun însă nu va avea Touch Bar, ecran miniLED sau tehnologie ProMotion ca cele de 14 și 16 inch lansate în toamnă. Referitor la MacBook Air este posibil să vedem un nou design, SoC M2. Zvonurile spun că e posibil să aibe același design cu margini ale de pe iMac 24 inch lansat anul trecut, disponibil în mai multe culori.

iMac 27 inch

Până în 2023 Apple și-a propus să schimbe toată linia de produse care folosesc procesoarele Intel și să treacă totul pe noile SoC ARM dezvoltate de ei. Au reușit cu o parte, mai râmâne iMac 27 inch și Mac Pro. Zvonurile spun că este posibil ca noul iMac 27 inch să înlocuiască varianta Mac Pro (coșul de gunoi) având performanțe mult mai bune datorită chip-urilor Apple Silicon, însă cu componente mai puține și mai mult spațiu.

Mi-ar plăcea ca viitorul iMac 27 inch să vină cu tehnologie ProMotion, miniLED, dar și niște chip-uri M2 mai puternice decât M1 Max sau M1 Pro.

iMac 27 inch M2 2022

Cam acestea ar fi noutățile, rămâne să ne auzim pe  8 martie ora 20:00 pe grupul Apple România de pe Facebook. 

Toate noutățile într-o singură poză

Eveniment Apple 8 Martie 2022 noutati


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu