Pe 16 mai 2022, cei de la Vodafone au lansat serviciul One Number prin care putem folosi același număr de telefon pe un alt dispozitiv cu eSIM digital.

Apple Watch poate folosi One Number de la Vodafone

Serviciul eSIM a fost lansat de Vodafone anul trecut și este compatibil cu anumite telefoane Samsung, Apple, Huawei și Motorola. Puteți verifica lista dispozitivelor compatibile aici.

Samsung Galaxy Watch4 și Huawei Watch 3 au fost singurele modele compatibile cu serviciul One Number până acum. Recent magazinul online al Vodafone a fost actualizat cu 2 noi modele Apple Watch compatibile cu One Number. Recent o parte din utilizatori au reușit să activeze opțiunea de voce și date direct pe ceas, alții nu.

  • Apple Watch Seria 7 GPS și Cellular 45mm/41mm
  • Apple Watch SE GPS și Cellular 44mm/40mm

Serviciul One Number este disponibil pentru clienții persoane fizice cât și pentru persoane juridice. Activarea se face din contul MyVodafone sau folosind acest link, iar în funcție de abonamentul vostru costul poate fi 0 sau 2 euro pe lună pentru fiecare dispozitiv conectat. Pentru a putea folosi serviciul trebuie să faceți carrier update din meniul telefonului. Acestea sunt distribuite treptat pentru toți utilizatorii.

Un singur lucru ce trebuie menționat, dispozitivele cu serviciul One Number activat nu funcționează în roaming.

Sursă: Teodorescu Mihai Ștefan / FB Apple România


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu