Ce înseamnă autism pe înțelesul tuturor. Se aude acolo Viorica Dăncilă?

by on Feb 18, 2018, 12:03
4 85

Cei de la Recorder au creat un material video prin care explică ce înseamnă autism. Ieri vă arătam pe facebook, o postare a unei mame care are un copil cu autism ca și răspuns pentru Vasilica.

Tot mai mulți copii în ultimi ani suferă de această boală cumplită, pentru ei, pentru părinți pentru societatea în care trăiesc, pentru că acest sistem infect și bolnav nu îi ajută cu nimic, ba mai mult, doamna Prim-Sinistră a țării Viorica Dăncilă, vorbește fără să gândească.

În mintea unui copil cu autism

Asociația Help Autism a încercat să-i ajute pe oamenii care nu știu nimic despre autism să înțeleagă ce e în mintea unui copil născut cu această tulburare. Credem că este mai necesar ca oricând să înțelegem despre ce e vorba și să fim alături de cei care luptă cu autismul și cu prejudecățile din societate. Pentru a sprijini acțiunile Asociației Help Autism puteți trimite un SMS la 8844 cu textul HELP. Sursa video: Help Autism, în colaborare cu un grup de studenți UNATC.

Posted by Recorder on 16 Februarie 2018

Asociația Help Autism a încercat să-i ajute pe oamenii care nu știu nimic despre autism să înțeleagă ce e în mintea unui copil născut cu această tulburare. Credem că este mai necesar ca oricând să înțelegem despre ce e vorba și să fim alături de cei care luptă cu autismul și cu prejudecățile din societate. Pentru a sprijini acțiunile Asociației Help Autism puteți trimite un SMS la 8844 cu textul HELP.

O parte din voi, care sunteți părinți veți înțelege acest clip mult mai bine, însă o parte din voi care sunteți tineri, aveți timp să vă clădiți un viitor în altă țară, acum sau mai târziu.

4 COMMENTS

  1. Mda, ai dreptate… Mi-a fost mie jenă când am auzit “scăparea” cu autiștii. Asta dovedește încă o data că cei din Guvern sunt doar niste marionete, nu au nimic de-a face cu politica și diplomația
  2. Catalin astia sunt pusi acolo sa isi apere propriile interese si sa fure sa o duca bine. Restul, nu mai conteaza
  3. @Simona toți sunt mânjiți, iar alternative gen udmr, pnl, usr sau pmp sunt o glumă proastă. Trebuie rasă toata clasa politică, doar miniștrii și fără atâția parlamentari. Sunt pentru popor acolo sus, nu pentru ei!

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!