Craig Federighi îi răspunde unui utilizator care a întrebat la ce folosesc opțiunile de actualizare și descărcare automată a noilor versiuni de iOS dacă ele nu funcționează.

Cu toții știm că în meniul dedicat actualizărilor de iOS putem activa două opțiuni:

  • descărcare automată a unei noi versiuni de iOS
  • actualizare automată a noii versiuni de iOS

Ei bine, răspunsul lui Craig este pe cât se poate de clar și de interesant mai ales că, de multe ori după actualizarea la ultima versiune apar probleme diverse doar pentru unii utilizatori. Mailul a fost trimis de către Mateusz Buda care a scris informația pe reddit.

Hi Mateusz,

 

We incrementally rollout new iOS updates by first making them available for those that explicitly seek them out in Settings, and then 1-4 weeks later (after we’ve received feedback on the update) ramp up to rolling out devices with auto-update enabled.

 

Hope that helps!

– craig

Utilizatorii Apple se împart în două categorii atunci când vine vorba de actualizarea iOS:

  1. Cei care caută manual actualizarea și o instalează
  2. Cei care nu sunt interesați de noua versiune și lasă actualizarea să se facă automat

Conform răspunsului luii Craig, cei de la punctul 1 sunt mici cobai (există șansa să nu se întâmple nimic), dacă sunt raportate probleme acestea se rezolvă rapid de către Apple, iar în următoarele 1-4 săptămâni după ce totul este în regulă și nu mai sunt buguri sau probleme varianta finală este distribuită către utilizatorii de la punctul 2.

Acest lucru l-am observat atunci când făceam actualizare la macOS. Aproape de fiecare dată apărea câte ceva, motiv pentru care pe MacBook actualizez sistemul abia după 1-2 săptămâni de la prima lansare și se pare că aveam dreptate.

După ce ați aflat cum se actualizează automat sistemele de operare Apple, ce o să faceți încontinuare? Manual sau automat?

Sursă: macrumors.com

 


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu