Exact asta mă întrebam și eu aseară când am ajuns acasă și nu mergea televizorul și nici internetul. Vin de la birou cu Delia, intrăm în casă și ca de obicei aprind televizorul. Până mă dezbrac, mă descalt, ascult ce bolborosește Măruță. Ei bine acum nimic, surprins mă uit la el și văd purici.

purici-rds-cablu-nefunctional

Nu se poate doar nu mi-au tăiat ăștia cablul, că doar l-am plătit sunt la zi. În aceeași zi am întâmpinat probleme în portarea celor două numere de telefon din Telekom în Digi.Mobil și mă gândeam că au făcut ăia vreo ghidușie și mi-au stricat contul de abonat.

Mă duc în dormitor să văd dacă și pe Samsung e la fel. Surpriză.

semnal-slab-sau-deloc-nefunctional

Deschid MacBook-ul, google + enter > not connected to internet. lol ? Verificat router, conectat, offline. Excelent. Sunat relații clienți, mi-a spus că e o situație cunoscută și se remediază. Excelent. Când? Nu știm. Întreb o vecină, și aflu cu stupoare că internetul și cablul nu mergeau la noi în cartier de vreo 18 ore?

Abia după 36 de ore s-a rezolvat problema, iar astăzi internetul și cablul au revenit la normal.

Ce am făcut fără internet și tv?

Ei bine să știi, că e crunt să stai fără net și televizor. Parcă te simți într-o cușcă în care îți lipsește libertatea. Am luat stick-ul mobil de la RDS, mufat și BUM! Mi-am pus El Capitan și am rămas fără DashboardInstaller. Caută pe telefon, fă hotspot și surpriză, cei de la Huawei au șters linkul de download.

stick-usb-huawei-rds-digi-mobil

Am stat vreo 1 oră și am căutat pe net diverse, ca să pot face rost de DashboardInstaller și să pot instala stick-ul să mă pot conecta la internet. Într-un final am văzut că defapt numai e nevoie, ci doar trebuie instalat de pe site-ul lor ultimul update de MobilePartner. Instalat, rezolvat, let’s roll.

Singurele două variante erau Voyo și DigiPlay. Am cont pe ambele servicii dar am zis că cel de la DigiPlay merge mai bine.

Intrat online pe digi-online.ro, ales filme, comedie. Și uite așa am văzut pe LQ (low-quality) Bed Time Stories.

bed-time-stories-rds-digi-play

Tu ce faci când nu ai internet și cablu?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu