Un copil în viața noastră aduce bucurie, speranță și fericire, iar pentru a întreține acestea avem nevoie de un cărucior de copii până undeva la 2 ani. Primele 6 luni sunt importante pentru creșterea coloanei vertebrale corect. Dacă nu dăm importanță la acest detaliu, este posibil ca și copilul nostru să sufere pe mai târziu.

Majoritatea aleg să achizioneze doar o scoică în care să își plimbe copilul, însă nu este suficient. Da, o poți utiliza pentru distanțe scurte, mergi la doctor, însă nu pentru a plimba un bebeluș.

Achiziția unui set complet pentru bebelușul tău costă, dar merită! Gândește-te că ai nevoie de un cărucior drept, o scoică, de calitate și certificate. Scoica o poți vinde separat ulterior, însă trebuie să iei în calcul că după 6 luni copilul începe să meargă deabușilea, apoi o să stea în funduleț și are nevoie de un alt cărucior. După 1 an de zile când începe să meargă în picioare o să aibe nevoie de un alt cărurior.

În loc să cumperi 3 tipuri, alege o varianta 3 în 1.

Descoperă oferta la cărucioarele 3 în 1   

cărucior de copii

Un cărucior de copii pentru vârsta de >1 an îl poți schimba cu un cărucior tip umbrelă, care se pliază rapid, ocupă puțin spațiu în portbagaj și îl poți lua oriunde cu tine.

vezi lista completă de cărucioare umbrelă

În funcție de condițiile meteo, buget, nevoi puteți alege din următoarele categorii diverse accesorii:

În această perioadă puteți alege din mai multe oferte cu 40% reducere, transport gratuit și suport.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu