Dacă ți-ai cumpărat o cameră IP Xiaomi Mijia atunci ai nevoie și de un card micro SD ca să îți poți salva toate înregistrările făcute în cursul zilei.

Acum câteva luni mi-am luat un card micro SD Lexar de la „chinezi” și se pare că atunci când îți e lumea mai dragă, moare sau nu mai poate fi citit și trebuie să îl scoți să îl bagi la loc să stai se te uiți pe tavan să înjuri și după 2-3 formatări să meargă o mică perioadă și tot așa.

Enervat, m-am hotărât să trec pe Sandisk și să îmi comand două carduri micro SD la promoție zilele acestea cu ridicare din showroom (doar 38lei bucata). Luni le-am comandat, astăzi le-am ridicat.

vezi oferta de preț pentru Sandisk micro SD HC

Le-am formatat după ce le-am introdus în cameră și totul văd că merge ok. Rămâne să vedem cum se comportă în timp, dacă sunt durabile sau nu, însă mă bucur că au 10 ani garanție, așa că dacă se întâmplă ceva și cardurile mor, le pot schimba fără nici o problemă.

După ce le-am configurat în cameră, am trecut la update-ul de firmware care a devenit disponibil. Simplu, rapid și direct din aplicație.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu