Ce becuri H7 folosiți pentru mașina voastră?

by on Aug 9, 2018, 20:04
2 386

De curând mi-am cumpărat niște becuri H7 de la Valeo și sunt destul de mulțumit de ele până acum. Sunt la al 3-lea set de becuri. Am H7 și pe fază scurtă și pe fază lungă.

becuri h7

Am folosit până acum Osram și Bosch, ambele s-au ars. Pe Logan încă am Osram Night Breaker cu 30% mai puternic și sunt foarte mulțumit de ele. Luminează foarte bine atât ziua cât și noaptea. Pe Passat B6 am folosit tot Osram însă având lupă la far prea puțin a contat.

vezi o listă cu becuri H7

2 ani de Osram, 2 ani de Bosch, acum sunt curios cât vor ține cele de la Valeo. Destul de multe produse de sub capotă sunt marca Valeo, chiar și farurile. Poate se înțeleg mai bine. Oricum de fiecare dată când s-a ars un bec le-am schimbat pe ambele.

vezi oferta la becuri H7 Valeo

Am tot citit pe forumul dedicat pentru posesorii de Passat B6 aproapte toate chestiile legate de becuri și am realizat că dorințele fiecăruia sunt diferite, astfel becurile recomandate de X nu îi plac lui Y și invers. Singura opțiune, trebuie testate fiecare (doar în cazul în care ți se ard cele actuale, dar e bine să ai 1 set de rezervă.

Voi ce branduri ați folosit și sunteți mulțumiți de ele (lumină, durabilitate, preț)?

2 COMMENTS

  1. Folosesc Philips Xtreme Vision 130% de cativa ani buni si sunt multumit de ele. Partea nasoala este ca se ard destul de repede (mai mult de un an nu m-au tinut).
  2. Eu am uitat sa mentionez ca farurile sunt always ON! Indiferent ca ma duc pana la magazin sau la lucru sau ca afara este lumina si sunt 40°.

Leave a Reply


1. Comentariile fițoșilor, îngâmfațiilor și atotștiutorilor vor dispărea instantaneu!
2. Voia bună este la ea acasă, comentează acum!
3. Orice comentariu, este aprobat automat, dar poate fi șters fără explicații!