Să vă povestesc, se ia un contract de pe net, aiurea, se pune pe seap sau poate nici acolo e doar o achiziție directă, deci merge chiar și pe un formular de comandă sau un mic contract la nivel de Românie, se bagă niște calculatoare cu Windows prin școli că sunt multe, dăm banul și toți sunt fericiți.

Ei bine, nu e chiar așa!

Aici vorbim de achiziții de milioane de euro, vorbim de bani publici, vorbim de „chestii” la nivel înalt, deci clar vorbim de pile, interese, șpagă și partide politice.

Din păcate PSD a căzut cu capul în câcat, după cei 9 demnitari vor ajunge pe mâinile justiției după ce au fraudat atât statul român cât și pe noi cetățenii.

Cum s-au desfășurat lucrurile

 • s-a ajuns la persoana de decizie
 • s-au pus lucrurile pe față
 • s-au achiziționat
 • s-au plătit
 • iar ele nu au mai ajuns sau s-au pierdut pe drum
 • în școli din păcate sunt locuri unde singurul soft cumpărat este de contabilitate că restul sunt toate piratate.

Pe bune? Nu vreau să ne arate ei ce buni sunt, că i-au băgat la pârnaie, că nu ne încălzește cu nimic, pe mine și mai puțin, mă lasă chiar rece, ci să le confiște averile. Să văd atunci cum mă-ta muncești tu pentru 2000 mii.

Doar ei Ecaterina Andronescu, Valerian Vreme, Serban Mihailescu, Dan Nica, Adriana Ticau, Gabriel Sandu, Daniel Funeriu, Alexandru Athanasiu si Mihai Tanasescu.

Foto: hotnews.ro
Foto: hotnews.ro

Nu există parlamentar, senator, prim-ministru, președinte care să nu fii furat, înșelat statul sau mai chiar mai rău, pe noi poporul care îi ținem în spate.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

 • prin 2008 lucram is eu la proiectul asta. eram caraus d-asta duceam facturi de cate 1 miliard pe scoala si nu te gandi ca erau scoli de top, ci la cucuiata din deal, nici macar sigurantele nu suportau atatia w cat produceau sistemele.
  de multe ori le faceam pe rand, ca sa nu sara siguranta.
  bani risipiti de pomana!

 • @Yamasha niste gunoaie. Abia acum incep sa iasa la suprafata partea mafiei romanesti cu inselat statul. Cea mai buna curva!

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu