Acum câțiva ani dacă vroiai să treci de pe Android pe iPhone era o adevărată aventură ca să îți transferi datele, însă acum totul s-a simplificat datorită aplicației Move to iOS din Google Play Store.

Cât de ușor este ca un utilizator de Android să treacă la iPhone
Cât de ușor este ca un utilizator de Android să treacă la iPhone?

Aplicația Move to iOS are deja peste 100 milioane de descărcări, iar acest lucru ne poate spune că foarte multă lume trece la iPhone și renunță la Android.

În videoclipul de mai sus ne este prezentat procesul prin care orice utilizator de Android poate să treacă la iPhone urmând niște pași simplii, cum ar fi:

  • instalarea aplicației pe telefonul cu Android
  • selectarea tipului de conținut pe care vrei să îl transferi (contacte, istoric mesaje, poze, video, pagini web, conturi de email, calendare)

După ce ați urmat primii pași, se va crea o rețea privată împreună cu noul tău iPhone sau iPad, iar procesul de migrare al datelor va începe imediat. Poate dura până la 30 minute – 1 oră, astfel este recomandat ca ambele telefoane să fie conectate la o sursă de curent, adică băgate la încărcat. Ulterior vă puteți migra și datele din WhatsApp prin același procedeu.

Cei care vor migra datele pentru prima oară și nu au un cont Apple ID, își vor putea crea unul în timpul migrării.

Google a făcut același lucru pentru cei care vor să schimbe tabăra și să treacă pe Android, trebuie să folosească aplicația Switch to Android.


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu