În cursul acestei săptămâni cei de la Google au lansat o nouă aplicație pentru iOS numită Switch to Android în speranța că va atrage mai mulți clienți din tabăra Apple, facilitând trecerea printr-o aplicație așa cum există deja făcută de Apple pentru migrarea de la Android la iOS.

Pentru a atrage mai mulți clienți, Google lansează pentru iOS aplicația Switch to Android

Aplicația este disponibilă în App Store din 11.04.2022 în Statele Unite urmând ca ulterior să fie disponibilă peste tot în lume. Aplicația promite trecerea de la iOS la Android într-un mod rapid, ușor și fără cabluri doar prin wireless.

[itunes url=”https://apps.apple.com/us/app/id1581816143″/]

Ce putem transfera cu Switch to Android?

  • poze
  • video
  • contacte
  • evenimentele din calendar

Sunt necesari mai mulți pași pentru configurare, de la crearea unui backup până la transferul datelor pe noul tău telefon cu Android. Pe parcursul acestui proces vi se vor cere mai multe permisiuni precum și parole de la anumite conturi pentru securitate. Până acum, exista doar o variantă web unde Google îți arăta cum poți să faci trecerea manual de la iOS la Android.

Move to iOS?

Dacă sunteți utilizatori de Android și vreți să faceți trecerea la iOS, atunci trebuie să vă instalați aplicația Move to iOS din Google Play Store, să urmați pașii de pe ecran și să așteptați ca mesajele, contactele, pozele și videoclipurile, bookmarkurile, conturile de email și calendarele să vă fie transferate cu succes prin wireless.

Aplicația Move to iOS pentru Android poate fi descărcată de aici.

Sursă: macrumors.com


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu