Nu știu câți dintre voi au citit titlul cu legea promulgată de Ciocanis în care casele parohiale vor fi scutite de impozit. Azi dimineață am aflat și eu, așa că începând de acum, toți popii, toată biserica, tot borul în funcție cu Daniel (care normal că nu va plăti impozit pe a lui Mega-Catedrală) iată omule de rând plătitor de taxe, că o să îți apară o nouă taxă sau în cel mai rău caz o mărire a celei existente.

Ah, pe lângă mai trebuie să plătești și taxa la biserică, ca să fie bine.

scutite de impozit
3 ninjalăi urcând într-o amărâtă de mașină.

Ca să numai existe evaziune fiscală și bani negrii dați la popi și la biserică, Guvernul ar trebui să fiscalizeze această mafie, instituție care trăiește bine pe spatele nostru. Au bani, au vile, au mașini, au tot ce vor, iar partea nasoală e că vor și mai mult!

un calcul simplu

  • 2859 de comune în România (minim 1 biserică = 1 casă parohială)
  • 320 orașe în România (minim 2 biserici = 2 case parohiale)
  • 103 municipii în România (minim 3 biserici = 3 case parohiale)

Iar calculul este următorul. 1 x 2859 + 2 x 320 + 3 x 103 = 3808 de case parohiale la nivel de ROMÂNIA!!!

Un impozit pe o casă, nu simplă că aici vorbim de ceva metri pătrați, ceva grădină, etc, să punem 200 lei. Iată că 200 x 3808 înseamnă 761.600 lei, bani pe care o să îi plătiți voi proștilor! Scuze, și eu!

Gândiți-vă în felul următor, eu am făcut un calcul simplu, însă numărul bisericilor și caselor parohiale este poate dublu sau triplu față de ce am calculat eu mai sus.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu