BRDIn perioada in care fiecare leu conteaza, verifici tot ce se intampla cu banii tai, astfel astazi va povestesc despre experienta mea cu banca BRD.
Fiindca asa este Romania, tara in care nu poti face nimic fara ajutorul „imprumuturilor avantajoase” pe care ti le ofera terte parti (banci, camatari, smecheri, bajetzii) nu poti realiza nimic. Astfel sunt un fericit posesor de card pentru salarii (ca na trebuie baietii sa i-a niste bani de pe tine) si a unui credit imobiliar de Prima Casa IV valabil pe 30 de ani. Sper sa nu las si la copii mei sa imi plateasca ratele, hai ca numai e mult pana in 2041. Ok, sa trecem la treaba.

Deja ma deranjeaza faptul ce de fiecare data cand imi intra salariul pe card sunt taxat cu 7 lei. Am inteles ca e foame de bani dar pana acum stiam ca doar retragerile se comisioneaza cu nu stiu cat din suma scoasa (0,75 sau 1,75% poate vb prostii) si nu stiu ce sa fac. Dar stai mi-am amintit, sun la ei si ma cert cu tipa de la relatii clienti. PUNCT! Revin dupa …
Fiindca trebuie sa ai 10miii de conturi, euro, lei, dolari, franci, forinti (glumesc) trebuie sa platesti administrare de cont pentru fiecare ca doar sunt 3 persoane diferite, nu esti doar tu (euro, lei, fondu de garantare).

Intr-o discutie anterioara telefonica cu o tanti de la BRD cand incercam sa fac niste plati pentru utilitati am aflat cu stupoare ca acel anunt cu 0% comision, SE COMISIONEAZA intre 10bani si 1leu in functie de prestatatorul de servicii. Misto. Pana si Gratis se plateste, te mai mira ceva?

Voi ce astfel de experiente ati avut?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu