Și nu am găsit braț ștergător la lunetă. Defapt, sămbătă după ce am reușit să scot șaiba fără să stric motorașul sau să sparg luneta, m-am dus pe la firmele de service din Timișoara care aveau program sâmbăta, chiar și scurt până la 14-15. Am fost la promotor pe calea lugojului, nu aveau pe stoc și costă 105 lei, am fost la Ciclop, aceeași poveste 24h de la comandă și îl ridic din magazin. Tot 105 lei.

Am început să caut pe net variante. Am găsit la Arad, pe site scria că e deschis, când am sunat au spus că nu e nimeni, bine că nu am plecat spre autostradă. Mai găsiți și aici aceeași variantă doar că mai scumpă.

Produse aftermarket găsești cam pe la 50 lei braț + lamelă + capac sau mai nou găsești doar braț. Dacă vrei capac mai 5 lei, dacă vrei lamelă mai 15 lei și uite așa se fac banii. Dacă nu OEM cu 105 lei.

Brațul vine cu o piuliță care preia forma dungilor în momentul strângerii, motiv pentru care vă recomand să verificați de 2-3 ori poziția ștergătorului și abia apoi să strângeți. Odată făcute canalele numai puteți să le repoziționați.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu