A început Black Friday 2023 pe amazon.de unde putem găsi toate tipurile de produse, inclusiv cu livrare gratuită în România.

Black Friday 2023 câte 8 ore de reduceri pe Amazon
Photo: Black Friday 17 – 27 November 2023 on amazon.de

Acum ceva timp vă spuneam cum să vă pregătiți de Secret Santa cumpărând cadouri de pe Amazon. Acum vă fac un mic rezumat la ceea ce găsiți pe site în oferta de black friday.

  1. Intrați pe acest link și răsfoiți toate categoriile;
  2. Verificați ofertele WoW Deals. Sunt reduceri mari la produse timp de 8 ore;
  3. Dacă aveți produse la favorite, verificați reducerile;

Categorii

Oferta, cadourile și reduceri sunt valabile în perioada 17 noiembrie – 27 noiembrie la sute și mii de produse. Reducerile sunt cu mult mai mari decât au fost la noi, așa că vă recomand să verificați ofertele!

Dacă ți-ai cumpărat ceva, lasă te rog un comentariu cu reducerea, sunt curios de o comparație cu produsele din România.


Urmărește-mă pe Google News sau activează

  • Primul an in care pe amazon nu am gasit nimic care sa-mi atraga atentia si sa cumpar de black friday. Poate si din cauza ca prin vara am schimbat cam tot ce era vechi in casa si nu mai am nevoie de nimic momentan.

    • Eu sunt de părere că trebuie să îmi cumpăr produse atunci când am nevoie de ele, nu când sunt „reduceri”. De obicei dacă am nevoie de un produs îl pun la favorite și aștept, eventual îl caut pe google să văd cam pe la ce prețuri se învârte, iar atunci când chiar este o reducere îl cumpăr. Sau, am nevoie de el caut diverse oferte pe google și aleg magazinul care îmi dă siguranță, preț-livrare-garanție.

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu