Dacă sunt la favorite nu înseamnă că le și cumpăr acum, consider că de Black Friday 2018 sau orice altă campanie de reduceri trebuie să analizezi oferta și să cumperi produse DOAR dacă ai nevoie de ele, nu merge pe principiul POATE O SĂ ÎMI TREBUIASCĂ!

Black Friday 2018
Photo by Artem Bali on Unsplash

Toată lumea vorbește despre prețurile umflate artificial înainte de orice campanie sau Black Friday ceea ce nu face bine niciunui magazin online. Desigur, câteodată vorbim de soft câteodată vorbim de utilizatori care modifică prețurile însă este prea puțin relevant.

Important în toată acestă chestie, este ca tu, clientul, să urmărești un produs, să cauți pe google alternative la magazine și alegi cea mai bună ofertă luând în considerare preț – livrare – stoc – brand – și cine îl vinde.

1. Purificator de aer Xiaomi Mi 2, 310 m3/h, Wifi, Alb

Pentru că răzvanbb a scris despre jucăriile sale Philips de acasă și din mașină și m-a pus un pic pe gânduri.  O parte din nou a început să dezvolte alergii la ambrozie, praf, impurități sau te miri ce alte flori și floricele. Aici intervine întrebarea, ce am putea face noi? Păi în primul rând să încercăm să verficăm calitatea aerului pe care îl respirăm, atât acasă cât și în mașină sau la birou.

Preț redus pe eMAG → 649 lei

L-am cumpărat la prețul de 499 lei, redus de Black Friday. 


2. Termostat inteligent Netatmo, controlabil prin iOS și Android

Acum 6 ani când mi-am luat apartamentul aveai de ales între o variantă pe fir sau wireless. Cele cu aplicații de pe smartphone sau tabletă erau destul de scumper și le puteai lua doar de pe Amazon sau ebay. Iată că timpul a trecut iar Netatmo și-a făcut apariția și la noi.

Tot de la răzvanbb am aflat de el, și mi-a făcut cu ochiul. Îți învață timpul petrecut acasă, când vii când pleci și îți oferă confortul necesar ajutându-te să economisești până la 37% din consumul de gaz.

Se conectează la router, se setează din aplicație și gata. De exemplu, pe AmpliFiHD, routerul pe care îl folosesc pot crea un nou SSID pe lângă cele normale de 2.4/5GHz ca să funcționeze separat.

Preț redus pe eMAG → 888 lei


3. Robinet inteligent Netatmo cu wireless

Pentru că este important ca fiecare cameră sau zonă din casă să fie încălzită diferit și nu aveți încălzire în pardoseală, trebuie să alegeți și un robinet inteligent controlabil prin wireless care să se lege la termostat. Netatmo oferă și aceste robinete, făcând astfel ca economia de până la 37% să fie reală. De ce spun asta?

Păi în camera mea vreau 21˚C, în camera lui David 23˚C și în living 22˚C. Termostatul va avea grijă să controleze totul inteligent. Montarea trebuie făcută de cineva care se pricepe, iar conexiunile cu termostatul și configurarea lor pe zone se face din aplicația iOS/Android.

Preț redus pe eMAG → 376 lei


4. Senzor smart Netatmo pentru monitorizarea calității aerului

Dacă alegi purificatorul de aer Xiaomi, acesta are deja senzor de monitorizare a aerului, a umidității sau a temperaturii și nu mai ai nevoie de senzorul Netatmo. Dacă nu ai purificator cu senzor în cameră, poți alege  monitorizarea calității aerului printr-un singur ecosistem.

Datorită termostatului, a robineților inteligenți și a senzorului poți menține o casă sănătoasă. Știi exact ce umiditate ai, ce temperatură trebuie să faci astfel încât confortul să fie unul normal.

Preț redus pe eMAG → 487 lei


 

Ce alte oferte vor fi pe eMAG de Black Friday?

Oferta completă va putea fi accesată pe www.emag.ro începând cu ora 06.00 dis de dimineață. Primii vor fi cei care și-au instalat aplicația și-au pus produsele dorite în cos și au activat plata cu cardul 1-click.

Tu, ce produse urmărești?


Urmărește-mă pe Google News sau Feedly

Ți-a plăcut articolul? Lasă un comentariu

Prețuri mici la produse de top - Flanco